Fișele disciplinelor

Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor
Administrarea Afacerilor în Alimentația Publică
Anul I Anul II Anul III
 Economie I (Microeconomie)  Marketing  Amenajarea turistică a teritoriului
 Matematica aplicată în economie  Management  Analiza economico-financiară
 Informatica  Controlul calității alimentelor  Antreprenoriat
 Contabilitate Dreptul afacerilor  Comunicare și negociere comercială
 Limba străină A  Economia întreprinderii  Limba străină B V
 Educație  fizică I  Gastronomie  Managementul resurselor umane
 Educație fizică II Igiena și siguranța alimentelor  Managementul unităților de producție, prestări servicii în alimentația publică 
 Economie II ( Macroeconomie)  Logistica în alimentația publică  Mărfuri alimentare și securitatea consumatorului
 Finanțe Managementul în relațiile cu clienții  Metodologia elaborării lucrării de licență
 Statistica Managementul serviciilor de alimentație publică  Oenologie principii tehnici specificul prezentării băuturilor
 Economie europeană Mediul de afaceri european  Procesarea și calitatea produselor alimentare
 Disciplina socio-umană Psihologia opțiunilor alimentare  Practica  Producția și comercializarea preparatelor culinare
Elemente de chimia alimentelor Principiile nutriției raționale  Proiecte economice
 Disciplina socio-umană/ Geografie Protecția consumatorului  Strategii investiționale în afaceri
 Limba străină B I Tehnici comerciale  Tehnici culinare și produse de patiserie
 Limba străină B II Tehnologii generale în alimentația publică  Tehnologie hotelieră și de restaurant
 Fiscalitate  Limba străină B III  Teoria și tehnica servirii în alimentația publică
 Limba străină B IV

Master