Administrarea afacerilor - FEAA

Administrarea afacerilor

În structura Departamentului de Administrarea Afacerilor există 28 de membri titulari, 4 doctoranzi cu normă de cercetare și cadre didactice asociate,  care asigură formarea studenților FEAA prin disciplinele fundamentale din domeniu.  În contextul actual, principala misiune și provocare a cadrelor didactice este de a crea şi menţine un spirit de echipă pozitiv, participativ, responsabil, în scopul stimulării performanţei profesionale şi transmiterii către studenţi a cunoștințelor de specialitate și a experiențelor care pot constitui fundamentele unei profesii frumoase, cea de economist.

Cred  că menirea unui profesor este de a provoca pasiune pentru cunoaștere împreună cu studenții săi. Nu există o rețetă a cursului perfect, dar de-alungul carierei didactice am înțeles că parteneriatul cu studenții și înțelegerea a ceea ce sunt ei, fiecare generație în parte, este baza oricărei reușite.

Pornind de la ceea ce spunea Augustin Buzura “suntem cât gândim”, aș putea adăuga si că suntem cât realizăm, și împreună putem realiza multe.

Prof.univ.dr habil. Nicoleta CRISTACHE, Director Departament

Consiliul departamentului

Colectivul de Marketing

Colectivul de Management

Colectivul de Informatică Economică

Colectivul de Finanțe și Bănci

Colectivul de Contabilitate și Audit

Ai nevoie de un răspuns? Contactează-ne la 0336.130.242