1 |
Amenajarea turistică a teritoriului |
Vizualizează |
2 |
Analiza economico-finaciară |
Vizualizează |
3 |
Antreprenoriat |
Vizualizează |
4 |
Comunicare și negociere comercială |
Vizualizează |
5 |
Limba străină B V |
Vizualizează |
6 |
Managementul unităților de producție – prestări servicii în alimentația publică |
Vizualizează |
7 |
Managementul resurselor umane |
Vizualizează |
8 |
Mărfuri alimentare și securitatea consumatorului |
Vizualizează |
9 |
Metodologia eloborării lucrării de licență |
Vizualizează |
10 |
Oenologie, principii, tehnici, specificul, prezentării băuturilor |
Vizualizează |
11 |
Procesare și calitatea produselor agricole |
Vizualizează |
12 |
Producția și comercializarea preparatelor culinare |
Vizualizează |
13 |
Proiecte economice |
Vizualizează |
14 |
Strategii investiționale în afaceri |
Vizualizează |
15 |
Tehnici culinare și produse de patiserie |
Vizualizează |
16 |
Tehnologie hotelieră și de restaurant |
Vizualizează |
17 |
Teoria și tehnica servirii în alimentația publică |
Vizualizează |