Economist (contabil) – Ibis Styles Dunarea Galati

Ultima actualizare: 27.11.2020 - 9:41

PRINCIPALELE RESPONSABILITATI

  1. Verifica incasarile Hotelului Ibis Styles Dunarea Galati
  • ridicarea, centralizarea si verificarea incasarilor Hotelului Ibis Styles Dunarea Galati;
  • efectuarea de plati cash, in baza documentelor vizate de sefii de departamente si a documentelor justificative anexate;
  • depunerea in banca zilnic a incasarilor, conform cu rapoartele de sinteza oferite de sistemele informatice: OPERA, MICROS, POS si a rapoartelor fiscale – “Z”;
  • inregistrarea zilnica in jurnalul de casa a incasarilor si platilor ;
  • urmarirea in vederea decontarii a aconturilor de trezorerie, conform legislatiei in vigoare ;
  • claseaza si arhiveaza documentele specifice;
  • asigura confidentialitatea datelor si documentelor utilizate ;
  • aplica si verifica procedurile Accor ;
  • semnaleaza cu operativitate pe cale ierarhica toate situatiile de disparitii, furturi, deteriorari sau care ar putea favoriza sustrageri ori degradarea unor asemenea bunuri /documente ;
  • ridicarea si verificarea tichetelor de vacanta pe suport de hartie.

       II.   Operarea datelor din gestiuni si inventare:

  • elaborarea si redactarea documentelor si situatiilor cerute de management;
  • asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei;
  • crearea retetelor, generarea costurilor si implementarea preturilor în sistemul de vânzare;
  • monitorizarea stocurilor;
  • importarea datelor privind vânzările de la casele de marcat;
  • implementarea documentelor financiare în programul de gestiune si generarea NIR-urilor;
  • urmareste intocmirea si executarea bugetelor pe gestiuni, a costurilor si stocurilor de alimentatie publica;
  • urmareste si controleaza sistemul de operare a stocurilor si a costurilor in programul de gestiune;
  • participa activ la inventarierea stocurilor aferente gestiunilor de alimentatie publica;
  • urmareste, controleaza si analizeaza pretul de achizitie pentru articole de produse alimentare si bauturi;
  • efectueaza controlul stocurilor de produse alimentare si bauturi din toate depozitele F&B si punctele de vanzare;
  • efectueaza controlul vanzarilor operationale inregistrate in sistemul POS;
  • inregistreaza cu acuratete si controleaza consumul bunurilor in soft-ul de inventar (MC Micros – Controlul materialelor);
  • monitorizarea tuturor problemelor de cost;
  • monitorizeaza procesul de calculatie a costurilor si rezolva erorile aparute;
  • imbunatateste permanent sistemul de calculalatie astfel incat sa sprijine procesul decizional;
  • urmareste si perfectioneaza sistemul de indicatori de performanta pe produs;
  • urmareste acuratetea datelor introduse in sistemul informatic precum si respectarea termenelor de introducere;
  • intocmeste periodic rapoartele de performanta a produselor/gestiunilor si le prezinta sefilor de departamente pentru analiza;
  • intocmeste rapoarte privind costurile si gestiunile de alimentatie publica solicitate de conducerea firmei.

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive