| 1 |
Amenajarea turistică a teritoriului |
Vizualizează |
| 2 |
Analiza economico-finaciară |
Vizualizează |
| 3 |
Antreprenoriat |
Vizualizează |
| 4 |
Comunicare și negociere comercială |
Vizualizează |
| 5 |
Limba străină B V |
Vizualizează |
| 6 |
Managementul unităților de producție – prestări servicii în alimentația publică |
Vizualizează |
| 7 |
Managementul resurselor umane |
Vizualizează |
| 8 |
Mărfuri alimentare și securitatea consumatorului |
Vizualizează |
| 9 |
Metodologia eloborării lucrării de licență |
Vizualizează |
| 10 |
Oenologie, principii, tehnici, specificul, prezentării băuturilor |
Vizualizează |
| 11 |
Procesare și calitatea produselor agricole |
Vizualizează |
| 12 |
Producția și comercializarea preparatelor culinare |
Vizualizează |
| 13 |
Proiecte economice |
Vizualizează |
| 14 |
Strategii investiționale în afaceri |
Vizualizează |
| 15 |
Tehnici culinare și produse de patiserie |
Vizualizează |
| 16 |
Tehnologie hotelieră și de restaurant |
Vizualizează |
| 17 |
Teoria și tehnica servirii în alimentația publică |
Vizualizează |