Inscrieri modul psihopedagogic

Ultima actualizare: 05.10.2022 - 10:44

Studenţii care doresc să obţină certificarea pentru profesia de cadru didactic se pot înscrie în PROGRAMUL DE STUDII PSIHOPEDAGOGICE – NIVEL I, realizat de către Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic (DPPD).

ÎNSCRIERILE se fac la sediul DPPD și presupun susținerea unui interviu și depunerea unui dosar cu următoarele documente: Studenţii din anul I de la toate facultăţile:

  1. Adeverinţă de student de la secretariatul facultății, cu menţiunea buget / taxă,
  2. Cerere de înscriere (formular tip de la D.P.P.D.),
  3. Contract de studii (formular tip de la D.P.P.D.),
  4. Copie certificat de naştere,
  5. Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul),
  6. Copie B.I. / C.I., g. Taxa de şcolarizare pentru D.P.P.D. (250 lei / semestru doar în cazul studenţilor care sunt înscrişi la facultate la forma de finanţare cu taxă, în anul universitar curent),
  7. O folie plastic.

Înscrierile pentru anul I se vor face în perioada 03.10.2022 – 14.10.2022 la sediul D.P.P.D., str. Gării, nr. 63, corp A, etaj 2, sala A 207, orele 9.00 – 15.00, de luni până vineri.

Studenţii din anii II, III, IV, care au fost înscriși în anii precedenţi la D.P.P.D., continuă programul şi îşi vor completa dosarul la secretariat cu următoarele documente:

  1. Adeverinţă de student eliberată de secretariatul facultății, cu menţiunea buget / taxă,
  2. Cerere de înscriere (formular tip de la D.P.P.D.),
  3. Act adiţional (formular tip de la D.P.P.D.),
  4. Taxa de şcolarizare pentru D.P.P.D.(250 lei / semestru doar în cazul studenţilor care sunt înscrişi la facultate la forma de finanţare cu taxă în anul universitar curent).

Înscrierile pentru anii II, III, IV, se vor face în perioada 03.10.2022 – 14.10.2022 la SECRETARIATUL D.P.P.D., din str. Gării, nr. 63, corp A, etaj 1, sala A106, orele 9.00 – 14.00, de luni până vineri.

Informaţii actualizate vor fi afișate pe site în perioada anterioară înscrierii; alte detalii suplimentare se pot obţine pe email: secretar.dppd@ugal.ro sau site www.dppd.ugal.ro, secțiunea Studenți Nivel I și II

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive