Academia de Asigurări – AdA – Ediția a II-a

Ultima actualizare: 13.02.2023 - 10:25

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare- Reasigurare din România anunța lansarea ediției a doua a proiectului de specializare pentru studenți „Academia de Asigurări”.

Proiectul este deschis oricărui student al Universității, care dorește sa își dezvolte cunoștințele despre domeniul asigurărilor, prin interacțiunea cu specialiști din asigurări.

Mecanismul de înscriere:

  1. cei interesați formează o echipa din 3 membri, își aleg un lider si o denumire a echipei
  2. se pregătesc CV-urile (format Europass) si un eseu Ce înseamnă pentru generațiile tinere un viitor sustenabil si cum credeți ca pot asigurările contribui la crearea lui? de 1 pagina si se trimit până pe 23 februarie la evenimente@isf.ro
  3. vor fi selectați 30 studenți pentru a participa GRATUIT la acest program – 27 februarie
  4. cei selectați participa la  sesiuni de training (90 min fiecare) oferite online pe teme precum: subscriere, management de risc, daune etc. 1-31 martie

După parcurgerea modulelor Academiei de Asigurări, fiecare echipa va realiza un studiu de caz pe care îl va susține în fața unei comisii. În data de 3 mai vor fi alese 3 echipe câștigătoare – premiile constând in laptopuri, tablete si căști fără fir pentru fiecare membru al echipelor. Mai multe detalii regăsiți aici.

Sperăm ca acest proiect sa atragă cat mai mulți studenți – participarea este utilă celor care doresc informații suplimentare pentru lucrările de finalizare sau pentru cei care doresc sa participe la un stagiu de practica sau chiar sa se angajeze într-o companie de asigurări.

Persoana de contact FEAA Galați
Conf.dr.ec Viorica Ioan
Telefon 0756205882
Viorica.Ioan@ugal.ro

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive