| Nr. Crt. | Fișa de disciplină | Acțiune |
|---|---|---|
| 1 | Controlul calității alementelor | Vizualizează |
| 2 | Dreptul afacerilor | Vizualizează |
| 3 | Economia întreprinderii | Vizualizează |
| 4 | Etică și integritate academică | Vizualizează |
| 5 | Gastronomie | Vizualizează |
| 6 | Igiena și siguranța alimentară | Vizualizează |
| 7 | Limba străină B III | Vizualizează |
| 8 | Limba străină B IV | Vizualizează |
| 9 | Logistica în alimentația publică | Vizualizează |
| 10 | Management | Vizualizează |
| 11 | Managementul relațiilor cu clienții | Vizualizează |
| 12 | Managementul serviciilor de alimentația publică | Vizualizează |
| 13 | Marketing | Vizualizează |
| 14 | Mediul de afaceri european | Vizualizează |
| 15 | Practica | Vizualizează |
| 16 | Principiile nutriției raționale | Vizualizează |
| 17 | Protecția consumatorului | Vizualizează |
| 18 | Tehnici comerciale | Vizualizează |
| 19 | Tehnologii generale în alimentația publică | Vizualizează |


