Nr. Crt. | Fișa de disciplină | Acțiune |
---|---|---|
1 | Controlul calității alementelor | Vizualizează |
2 | Dreptul afacerilor | Vizualizează |
3 | Economia întreprinderii | Vizualizează |
4 | Etică și integritate academică | Vizualizează |
5 | Gastronomie | Vizualizează |
6 | Igiena și siguranța alimentară | Vizualizează |
7 | Limba străină B III | Vizualizează |
8 | Limba străină B IV | Vizualizează |
9 | Logistica în alimentația publică | Vizualizează |
10 | Management | Vizualizează |
11 | Managementul relațiilor cu clienții | Vizualizează |
12 | Managementul serviciilor de alimentația publică | Vizualizează |
13 | Marketing | Vizualizează |
14 | Mediul de afaceri european | Vizualizează |
15 | Practica | Vizualizează |
16 | Principiile nutriției raționale | Vizualizează |
17 | Protecția consumatorului | Vizualizează |
18 | Tehnici comerciale | Vizualizează |
19 | Tehnologii generale în alimentația publică | Vizualizează |