Congresul National al Studentilor Economisti din Romania

Ultima actualizare: 21.03.2018 - 10:47

În perioadă 20-22 aprilie 2018 se va desfășura cea de-a treia ediție a Congresului Național al Studenților Economiști din România (CNSER) în Cluj-Napoca. Gazdă evenimentului, Organizația Studenților Economiști (OSE) din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea „Babeș-Bolyai”, are rugămintea de a informa studenții dumneavoastră cu privire la acest Congres.

Tema acestei ediții este: „EUconomy”. CNSER abordează în acest an problematica provocărilor economice cu care se confruntă în prezent Uniunvea Europeană. Așadar, ne propunem să evidențiem perspective noi în legătură cu subiecte de actualitate ale acestui domeniu: viitorul zonei Euroo, economia UE după Brexit, impactul fenomenului migraționist, etc. Evenimentul va cuprinte dezbateri, sesiuni de informare, susținute de către invitații speciali precum și activități de socializare. Pentru a facilita distribuirea informațiilor, studenții participanți vor primi mape cu toate cele necesare desfășurării evenimentului. În urma workshop-urilor vom realizaa materiale cce vor cuprinde informațiile dezbătute.

Acest congres are ca scop crearea unui mediu prielnic pentru studenții economiști de a-și expirăm opinile în față unor persoane consacrate în domeniul economic. Totodată, ne dorim să facilităm conexiunile între studenții aflați la diferite centre universitare, dar și legătura cu mediul academic, respectiv cu cel de afaceri.

În vederea participării la acest eveniment este necesară completarea unui formular de aplicare disponibil pe site, iar perioada de înscriere se încheie pe data de 22 martie. Mai multe detalii referitoare la desfășurarea evenimentului se fasesc pe site-ul osecluj.ro/cnesr

Pentru o mai bună informare la nivel național, Organizația Studenților Economiști ar fi recunoscătoare dacă informația ar fi distribuită în timp util studenților.

Cu respect,
Din partea decanatului FSEGA, reprezentat de Conf. Univ. dr. Răzvan V. Mustață

 

Date de contact:

Persoana de contact: Pașsca Mădălina

Tel: 0744 432 655

Email: madalina.pasca@osecluj.ro

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive