Școala de excelență în turism și antreprenoriat

Ultima actualizare: 15.03.2018 - 8:25

În perioada 18-20 aprilie 2018, FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE și SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI, derulează proiectul ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT-Ediția a IV-a, în colaborare cu experți în domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor.

ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT este un proiect educațional unic dedicat studenților de la specializarea ECONOMIA COMERȚULUI, TURISMULUI ȘI SERVICIILOR, reprezentând un proiect inovativ finanțat de Ministerul Educației Naționale și implementat în parteneriat cu Facultatea de Științe Economice și Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității „Valahia”din Târgoviște.

Printre obiectivele specifice ale proiectului regăsim:

  • Studenții selectați beneficiază de un program de coaching,
  • workshop-uri cu specialiști ai Agenției pentru IMM,
  • Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Ploiești sau al partenerilor din proiect;
  • Participanții vor dezbate cele mai noi strategii în domeniul turismului cât și programe destinate tinerilor intreprinzători;
  • Studenții beneficiează totodată de suportul cadrelor didactice care vor coordona proiectul din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești pe parcursul lucrărilor Școlii de Excelență.

Grupul tință este format din 50 de studenți din centrele universitare membre ale Consorțiului „ACADEMICA +” și ale Asociației Facultăţilor de Economie din România (AFER): Ploiești, Târgoviște, Galați, Alba – Iulia, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, București, Brașov, Arad, TârguJiu și alte universități care au în cadrul programului de studii universitare de licență, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor cât și alte categorii de tineri (elevi, absolvenți, cadre didactice).

Criteriile de selecție vor fi stabilite de către fiecare universitate implicată în proiect, luându-se în considerare media anilor de studiu, participarea la diverse manifestări știintifice, voluntariat în domeniul turismului și antreprenoriatului. Fiecare universitate va desemna minim 2 studenții selectați pe criterii proprii.

Ne face o deosebită plăcere să invităm studenții facultății dumneavoastră să participe la ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT-Ediția a IV-a ce se va organiza în perioada 18- 20 aprilie 2018 în campusul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Cheltuielile pentru serviciile de cazare și masă vor fi suportate de către Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești cu sprijinul Ministerul Educației Naționale. Cazarea participanților va fi asigurată în Campusul Universitar.

Alăturăm acestei invitații FIȘA DE ÎNSCRIERE cu rugămintea de a le transmite cadrelor didactice de specialitate și a disemina informația în rândul studenților din cadrul facultății dumneavoastră.

Cu speranţa că veţi da curs invitaţiei noastre, asteptăm pe adresa de mail alina_brezoi@yahoo.com, până la data de 3 aprilie 2018, orele 20.00, fișa de înscriere completată și un CV Europass al participantului

 

[hover_color align=”center” background=”#224268″ background_hover=”#7c0811″ border=”” border_hover=”” border_width=”2px” padding=”40px 30px” link=”https://feaa.ugal.ro/fisiere/articole/fisa-inscriere-scoala-de-excelenta-2018.doc” target=”_blank” class=”” style=””]Fisa de inscriere[/hover_color]

 

Cu deosebit respect,
Comitetul de Organizare din cadrul Facultății de Științe Economice
Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești

Coordonator proiect
Lector univ.dr. Brezoi Alina Gabriela
Prodecan al Facultății de Științe Economice
Tel: 0730/101053  |  E-mail: alina_brezoi@yahoo.com

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive