29 de ani de performanță academică

Ultima actualizare: 22.04.2019 - 17:15
Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

Înfiinţată prin Ordinul Ministrului Învățământului nr. 7751, la 23 aprilie 1990, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, liderul învăţământului superior economic din sud-estul României, împlineşte anul acesta 29 de ani de existenţă.

Prin efortul, dăruirea şi pasiunea cadrelor didactice, ale studenţilor şi personalului administrativ, FEAA este astăzi o facultate centrată pe educație și cercetare avansată care oferă studenţilor săi  8 programe de licență, 8 programe de masterat și 2 programe de doctorat.

Prestigiul facultății la nivel național și internațional este confirmat de pozițiile pe care le ocupă în diferite clasamente în domeniul Științe Economice. De asemenea, FEAA este instituția cu o excelentă reputație în mediul de afaceri local, regional și național.

Împlinirea celor 29 de ani de învățământ economic superior la Galați este o sărbătoare care ne oferă prilejul de a marca atât trecutul, cât și viitorul… sau, așa cum spun economiștii, să facem bilanțul și să stabilim direcțiile de acțiune viitoare.

Învățământul economic superior are o îndelungată tradiție la Galați. În anul 1864 se înființa la Galați Școala Comercială „A. I. Cuza”, prima școală comercială din România, iar în anul 1934 lua ființă Academia de Export din Galați. Cele două citate de pe steagul Școlii comerciale, „Însuflețim înaintarea prin credința și respectul trecutului” și „Libertatea izvorâtă din lumina sufletului naște grele îndatoriri”, ne onorează şi, în acelaşi timp, ne obligă astăzi să gândim strategii şi programe prin care să valorificăm tradiţia şi prestigiul de care ne bucurăm în prezent, astfel încât să rămânem o facultate competitivă pe plan național și internaţional.

La mulţi ani, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor!

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive