AIESEC recrutează!

Ultima actualizare: 04.02.2021 - 14:08
AIESEC recruteaza

În perioada 20 ianuarie – 5 februarie poți să te înscrii în cea mai mare organizație condusă de tineri din lume.  Dacă ești student la Universitatea ,,Dunărea de Jos” din Galați și dorești să te dezvolți într-un mediu dinamic, atunci locul tău e aici.

AIESEC este o organizație internațională, non-guvernamentală, non-profit și independentă, condusă în întregime de studenți și proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Organizația are ca scop îndeplinirea potențialului uman prin dezvoltarea abilităților de leadership în tineri, prin exchange și experiențele de echipă pe care le oferă.

Fiind voluntar, contribui la dezvoltarea ta personală și profesională, în timp ce aduci un impact în comunitate. Înscrie-te în AIESEC pe acest link https://join.aiesec.org.ro/ până pe 5 februarie și du-ți experiența de student la un alt nivel. Tema recrutării este ,,Can You Lead the Change?”, prin urmare e destinată tinerilor curajoși care sunt gata să preia inițiativa și să spună DA provocărilor.

Pentru a afla mai multe detalii, studenții sunt invitați să urmărească evenimentul online „AIESEC in Galati is recruiting!” de pe Facebook și pagina de Instagram lc.galati.

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive