Aniversare in vremuri de criza

Ultima actualizare: 23.04.2020 - 10:02

Anul acesta, data de 23 aprilie marchează 30 de ani de la înființarea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), aflată în subordinea Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

În cinstea unui astfel de moment aniversar, pregătisem un plan extins de acțiuni menite să celebreze, în fața multor invitați din partea autorităților locale și a comunităților academice din țară și străinătate, eforturile comune ce au asigurat progresul constant al facultății noastre.

Restricțiile excepționale ce limitează acțiunile obișnuite și cu atât mai mult pe cele de anvergură jubiliară, ne determină să onorăm acest moment aducând un gând de pioasă amintire și perpetuă recunoștință profesorilor fondatori ai facultății, proveniți din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, dar și al celor proveniți de la alte academii de prestigiu din București (ASE) și Iași, mulți dintre aceștia, personalități remarcabile ale științelor și cercetării economice românești, devenind conducători ai lucrărilor de doctorat susținute de cadrele noastre didactice.

În aceeași măsură, gândurile noastre de recunoștință se îndreaptă către înaintașii noștri, profesori, care au construit și au impus spiritul universitar, transmițându-l discipolilor lor.

De-a lungul celor 30 de ani de activitate în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Galați s-au format zeci de mii de studenți, care astăzi activează în diferite sectoare economice din țară și străinătate și în funcții publice de prestigiu.

În condițiile prezente, ale unor provocări excepționale, ne concentrăm eforturile pe identificarea și valorificarea eficientă a unor soluții moderne care să facă posibilă desfășurarea activităților didactice în condiții moderne și performante.

Cu lumina minții și într-o simțire comună, ne exprimăm încrederea nețărmurită în viitorul durabil al facultății noastre, aflată sub cele mai bune auspicii ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

VIVAT, CRESCAT, FLOREAT!

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive