Anul II AAAP

Ultima actualizare: 11.12.2018 - 19:47
Nr. Crt. Fișa de disciplină Acțiune
1 Controlul calității alementelor Vizualizează
2 Dreptul afacerilor Vizualizează
3 Economia întreprinderii Vizualizează
4 Etică și integritate academică Vizualizează
5 Gastronomie Vizualizează
6 Igiena și siguranța alimentară Vizualizează
7 Limba străină B III Vizualizează
8 Limba străină B IV Vizualizează
9 Logistica în alimentația publică Vizualizează
10 Management Vizualizează
11 Managementul relațiilor cu clienții Vizualizează
12 Managementul serviciilor  de alimentația publică Vizualizează
13 Marketing Vizualizează
14 Mediul de afaceri european Vizualizează
15 Practica Vizualizează
16 Principiile nutriției raționale Vizualizează
17 Protecția consumatorului Vizualizează
18 Tehnici comerciale Vizualizează
19 Tehnologii generale în alimentația publică Vizualizează

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive

Procedura privind înscrierea studenţilor în anul universitar 2022 – 2023

Procedura privind cazarea