Anul III AAAP

Ultima actualizare: 11.12.2018 - 19:46
Nr. Crt. Fișa de disciplină Acțiune
1 Amenajarea turistică a teritoriului Vizualizează
2 Analiza economico-finaciară Vizualizează
3 Antreprenoriat Vizualizează
4 Comunicare și negociere comercială Vizualizează
5 Limba străină B V Vizualizează
6 Managementul unităților de producție – prestări servicii în alimentația publică Vizualizează
7 Managementul resurselor umane Vizualizează
8 Mărfuri alimentare și securitatea consumatorului Vizualizează
9 Metodologia eloborării lucrării de licență Vizualizează
10 Oenologie, principii, tehnici, specificul, prezentării băuturilor Vizualizează
11 Procesare și calitatea produselor agricole Vizualizează
12 Producția și comercializarea preparatelor culinare Vizualizează
13 Proiecte economice Vizualizează
14 Strategii investiționale în afaceri Vizualizează
15 Tehnici culinare și produse de patiserie Vizualizează
16 Tehnologie hotelieră și de restaurant Vizualizează
17 Teoria și tehnica servirii în alimentația publică Vizualizează

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive

Procedura privind înscrierea studenţilor în anul universitar 2022 – 2023

Procedura privind cazarea