Bursa de merit CCU

Ultima actualizare: 30.08.2021 - 16:55

Ești student/studentă la Facultatea/Specializarea Management sau Marketing?

Dacă răspunsul tău este DA, avem bucuria să îți prezentăm un nou proiect de suflet și anume, Bursa de merit CCU.

Fundația CCU continuă proiectul Bursa CCU cu Ediția a III-a , dedicat tinerilor care cred că educația este un motor continuu al dezvoltării societății.

Considerăm că educația este prioritară pentru dezvoltarea unei societăți armonioase și productive, astfel dorim să contribuim la educația din România.

Prin activitatea Fundației CCU, ne propunem să promovăm valorile competență, corectitudine și utilitate, atât prin seminariile gratuite pe care le oferim, cât și prin acordarea unei burse, deoarece studenții de azi sunt liderii de mâine.

Astfel, Fondatorul Cristian Varban dorește să ajute studenții de la Facultățile de Management sau Marketing din București sau din țară, prin oferirea unei burse de merit lunare.

Așadar, dacă ești student/studentă la management si marketing cu rezultate bune la examene și fără restanțe, poți fi unul dintre acei studenți pe care Fundația CCU dorește să-i susțină prin acordarea unei burse de merit.

Bursa de merit constă în acordarea sumei de 800 de LEI/lună, timp de 6 luni, cu condiția ca media din semenstrul anterior să fie minim 8,00.

Consideri că această bursă de merit te poate ajuta? 

  • Te rugăm să parcurgi cu atenţie toate condițiile de aplicare la BURSA CCU precizate în Regulamentul de acordare a Bursei CCU, precum şi Contractul de acordare Bursă CCU
  • Completază Formularul de înscriere de mai jos, iar apoi te aşteptăm în “competiție” prin completarea Fișei de aplicant Bursă CCU şi Consimţământ minor (dacă este cazul). Doar prin completarea Fişei de aplicant ,transmiterea acesteia pe adresa office@fundatiaccu.ro  sau clarificarea cu privire la conditiile de încadrare se face până la data 10.09.2021, ora 17:00.
  • Ulterior, dacă îndeplinţi toate condiţiile de aplicare, vă vom confirma participarea, dvs. urmând a depune dosarul de participare personal la sediul Fundaţiei CCU sau prin poștă cu confirmare de primire, până la data de 20 septembrie 2021ora 17:00.
  • Câștigătorii vor fi anunţaţi pe data de 30 septembrie 2021.

Așteptăm cu entuziasm aplicația ta!

În cazul în care consideri că nu te califici, dar cunoști pe cineva care ar putea primi această bursă, te rugăm să distribui anunțul, poate ajuta enorm.


!!! Toate documentele necesare le poți descarcă accesând link-urile de mai jos.

Fișa de aplicantConsimțământ minorDeclarație pe proprie răspundere – vor fi completate și trimise scanat pe mail de către toți aplicantii ( office@fundatiaccu.ro), ulterior Contractul de acordare Bursă și Angajament acordare Bursă CCU – în etapă finală, pentru cei care vor fi selectați.

Mult succes!! 🙂

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive