Concurs public pentru alegerea unui proiect de logo și identitate vizuala – Ministerul Afacerilor Externe

Ultima actualizare: 15.03.2021 - 15:35

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat cu privire la lansarea în data de 25 februarie 2021 a unul concurs public pentru alegerea unui proiect de logo și de identitate vizuală pe tema drepturilor omului, în vederea promovării candidaturii Romaniei pentru un nou mandat de membru în Consiliul Drepturilor Omului, pentru perioada 2023-2025.

Titlul competiției este. „Istoria drepturilor omului este povestea omenirii“, cu termenul litnită pentru transmiterea online a proiectelor. 31 merite 2021.

Concursul public organizat de MAE se adresează studenților români, din iară și din străinătate, având ca domenii de studiu arte plastice, arhitectură, comunicare, relații publice și publicitate, drept, științe politice, relații internaționale indiferent de ciclul de studii. Aceștia sunt invitați să propună MAE un proiect de logo și de identitate vizuală dezvoltată, care să prezinte uri limbaj comun – expresiv, concludent — pentru tematica drepturilor omului, cu accent pe următorul set de priorități.: democrație, drepturile omului și statul de drept; libertatea de exprimare; drepturile femeilor, egalitatea de șanse și lupta împotriva violenței domestice; lupta împotriva discriminării, inclusiv lupta împotriva xenofobiei / a rasismului.

Proiectul declarat câştigător va fi folosit de MAE ca identitate vizuală a campaniei de comunicare asociată candidaturii României pentru un nou mandat de membru în Consiliul Drepturilor Omului.

Primele zece cele mai bune lucrări vor fi incluse într-o expoziție specială, care va fi prezentată la unele dintre misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României, Ministerul Afacerilor Externe urmând să susțină deplasarea câștigătorului la vernisajul organizat la sediul ONU din Geneva (sub rezerva condițiilor de călătorie de la momentul respectiv, în contextu! evoluției pandemiei;.

Detaliile, regulamentul, calendarul și bibliografia concursului pot fi consultate pe site- ul oficial al MAE, la adresa: http://www.niae.ro/node/55015.

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive