Grigore Belostecinic – promotor al ştiinţei, învăţământului şi reformelor economice, Doctor Honoris Causa al UDJG

Ultima actualizare: 05.06.2019 - 11:14

Facultatea de Economie şi Administrarea  Afacerilor din cadrul Universităţii “Dunărea  de Jos” din Galaţi organizează în perioada 6–7 iunie 2019 Conferinţa internaţională „Riscul în Economia Contemporană”,   ediţia a XX-a, precum şi festivitatea de  decernare a titlului Doctor Honoris Causa domnului Prof. univ. dr Habilitat Grigore Belostecinic,  Rector al Academiei de Studii Economice din Moldova.

Conferinţa internaţională „Riscul în Economia Contemporană – REC  2019”  îşi propune să ofere cadrul pentru ample dezbateri ştiinţifice legate de provocările realităţii economice şi confruntării cu priorităţile dezvoltării durabile.

Această conferinţă a Facultății de Economie şi Administrarea  Afacerilor a devenit un eveniment important pentru  mediului academic deoarece oferă participanţilor oportunitatea de a dezbate şi împărtăşi idei noi, rezultatele cercetărilor ştiinţifice, experienţe practice precum şi o serie de abordări interdisciplinare în contextul celor mai recente politici și practici ale Uniunii Europene.

În contextul ediției aniversare a Conferinţei internaţionale „Riscul în Economia Contemporană vom avea alături de noi pe Prof. univ. dr Habilitat Grigore Belostecinic – promotor al ştiinţei, învăţământului şi refor­melor economice, un adevărat susţinător al marii şcoli economice moldoveneşti,  care a preluat idei din spectrul  ştiinţific internaţional şi le-a transformat în discipline cu caracter fundamental pentru ştiinţele economice pentru a putea răspunde astfel cerinţelor şi provocărilor în faţa cărora se găsesc tinerii în actuala piaţă a forţei de muncă din R. Moldova şi din alte ţări europene.

La acest eveniment vor participa reprezentanță ai mediului universitar din numeroase centre universitare din țară: ASE București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „A.I. Cuza” din Iași, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Ovidius” din Constanța, dar și din străinătate: S.U.A, Italia, Senegal, Turcia,  R. Moldova.

Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa va avea loc în cadrul seriei de evenimente prilejuite de cea de-a XX-a ediție a Conferinței Internaționale “Riscul în Economie Contemporană” – Joi, 6 iunie 2019, începând cu ora 9.30 în Aula Virgil Madgearu a Facultății de Economie și Administrarea  Afacerilor.

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive