Fii Parte din #GenBlue AIESEC Galati

Ultima actualizare: 27.02.2023 - 8:24

Ți-ai spus că odată cu începerea noului an vrei să ai parte de o altfel de studenție, să te dezvolți pe tine și pe cei din jurul tău? Acum ai ocazia să faci acest lucru devenind parte a organizației internaționale de voluntariat AIESEC.

Schimbarea începe cu tine, așa că alături de voluntarii AIESEC, îți poți descoperi noi aptitudini, să le perfecționezi pe cele pe care le aveai, totul în timp ce aduci un impact în comunitatea locală. Dezvoltare personală, leadership sau networking la nivel național și internațional sunt câteva dintre beneficiile pe care organizația le oferă oricărui student care își dorește să contureze o idee clară despre viitoarea sa carieră.

 În AIESEC vei găsi cinci arii pe care te poți dezvolta

  • Stagii de voluntariat internațional – intervievezi și selectezi persoanele care vor pleca în programele noastre de voluntariat internațional. Această arie promite să dezvolte abilitățile de vânzări în interacțiunea cu persoanele care au contact cu organizația.
  • Marketing și Organizare de evenimente – design, copywriting, crearea de parteneriate și promovarea proiectelor AIESEC, cât și organizarea unui eveniment de la crearea unui plan până la desfășurarea acestuia, această arie te va pregăti pentru a deveni un marketer
  • Stagii de voluntariat la nivel local – intervievezi studenți din alte țări pentru a te asigura că se potrivesc pentru proiectele noastre locale, intri în contact cu diferite instituții precum grădinițe sau licee pentru a organiza împreună aceste proiecte.

Cum poți deveni și tu voluntar AIESEC?

Ai între 18 și 30 de ani? Îți dorești ca studenția ta să fie unică? Dacă ai răspuns cu da la aceste întrebări, atunci completează acest formular, https://aiesec.org.ro/membru-aiesec/ , până pe 03 martie 2023, ora 23:59. Apoi vei fi contactat de un voluntar AIESEC pentru a seta un interviu în urma căruia vei fi acceptat sau nu în organizație.

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și de Instagram.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ale unei instituții de învățământ superioare. AIESEC este prezentă în peste 2,400 de universități, peste 100 de țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive