Înscrie-te în cea mai mare organizație de studenți din lume

Ultima actualizare: 08.10.2020 - 18:57

În perioada 10 septembrie – 9 octombrie, AIESEC Galați recrutează membri dintre studenții Universității Dunărea de Jos pentru a-i implica în organizarea de evenimente și proiecte ce au ca scop dezvoltarea comunității.

AIESEC este o organizație internațională, non-guvernamentală, non-profit și independentă, condusă în întregime de studenți și proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior.

AIESEC are ca scop dezvoltarea abilităților de lider în tineri. Totodată, prin experiențele de lucru în echipă pe care le oferă, reprezintă un cadru în care aceștia își pot descoperi abilitățile și pasiunile și își pot dezvolta competențe profesionale.

Studenții se pot înscrie online, completând un formular la adresa https://join.aiesec.org.ro/, până pe data de 9 octombrie. În paralel cu înscrierile va avea loc procesul de selecție cu studenții înscriși pentru a selecta cei mai potriviți candidați, iar rezultatele finale vor fi comunicate pe data de 14 octombrie.

Pentru a afla mai multe detalii, studenții sunt invitați să urmărească evenimentul online „AIESEC in Galati is recruiting!” de pe Facebook, unde se pot găsi mai multe informații și persoane de contact. Vă așteptăm!

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive