Oportunități pentru absolvenți – stagii de practică remunerate

Ultima actualizare: 16.01.2020 - 13:40
stagii de practică remunerate

Reprezentanta Permanenta a României pe lângă Uniunea Europeana a informat cu privire la oportunitățile de practica pentru absolvenții de invatamant superior în cadrul Comitetului Economic și Social European (CESE).

Prin stagiile de practica oferite absolvenții de învățământ superior interesați de modul de funcționare, rolul și activitățile CESE, precum și de obținerea de experiente profesionale într-un mediu multicultural, au posibilitatea de a se înscrie la o noua serii de stagii pana la data de 31 martie 2020 (23:59 ora Bruxelles-ului).

Stagiile sunt remunerate de CESE cu aproximativ 1190 euro/luna și se desfășoară pe o perioada de cinci luni, începând cu data de 16 septembrie 2020.

Informații suplimentare cu privire la stagiile oferite de CESE, pot fi consultate accesând următoarea pagina: link

Menționăm ca în aceasi perioada de înscriere este deschisa procedura de aplicații și pentru stagiile de la Comitetul European al Regiunilor (CER).

Informații suplimentare despre stagiile pentru studenți precum și despre stagiile dedicate angajaților în instituțiile publice pot fi găsite consultând următoarea pagina: link

De asemenea, va informam ca, s-au lansat înscrierile pentru stagiile din cadrul Comisiei Europene (Blue Book Traineeship) în număr de 1800 de stagii plătite în diverse structuri ale Comisiei. Înscrierea se poate face pana la data de 31 ianuarie 2020.

Mai multe informații cu privire la acest program sunt accesibila la următoarea pagina: link

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive