Proiect „Ştiu de la Asirom”

Ultima actualizare: 08.05.2024 - 11:26

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor în colaborare cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi şi Asirom vine în întâmpinarea nevoilor voastre legate de dezvoltarea personală.

Astfel, evenimentul „Știu de la Asirom”- Networking relațional cu Septimiu MAIER, Director Departament Training Asirom VIG SA va avea loc în data de 09 mai 2024, ora 12:00, sala Virgil Madgearu, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Workshop-ul este dedicat tuturor studenților Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Asirom și-a propus să demareze proiectul „Știu de la Asirom” ce presupune susținerea unor module de curs cu studenții ce au ca obiectiv dezvoltarea personală. Tematica modulelor III și IV este următoarea:

  • Ascultarea activă și comunicarea asertivă – Rapport, pacing, leading, asertivitate și tipuri comportamentale.
  • Despre temperamente – categorisire, explicare, testare și stabilirea temperamentelor studenților participanți, importanța cunoașterii acestora în procesul de relaționare cu ceilalți.
  • Test de personalitate.

Vă încurajăm să participaţi într-un număr cât mai mare, la acest eveniment care vă va fi de folos atât în perioada în care sunteţi studenţi, cât şi în cariera voastră viitoare!

Participanţii, după cum ştiţi, primesc la finalul proiectului certificate de participare!

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive