AIESEC Galați recrutează voluntari

Ultima actualizare: 18.02.2019 - 11:00
AIESEC recruteaza

Înscrie-te în cea mai mare organizație de studenți din lume

În perioada 4-22 februarie, AIESEC Galați recrutează membri dintre studenții Universității Dunărea de Jos, pentru a-i implica în organizarea de evenimente și proiecte ce au ca scop dezvoltarea comunității.

AIESEC este o organizație internațională, non-guvernamentală, non-profit și independentă, condusă în întregime de studenți și proaspăt absolvenți ale unei instituții de învățământ superioare.

AIESEC are ca scop dezvoltarea abilităților de lider în tineri. Totodată, prin experiențele de lucru în echipă pe care le oferă, reprezintă un cadru în care aceștia își pot descoperi abilitățile și pasiunile și își pot dezvolta competențe profesionale.

Studenții se pot inscrie online, completând un formular la adresa https://join.aiesec.org.ro/, pana pe data de 22 februarie. În perioada 23-28 februarie, vor avea loc interviuri individuale cu studenții înscriși pentru a selecta cei mai potriviți candidați, iar rezultatele finale vor fi comunicate pe data de 1 martie.

Pentru a afla mai multe detalii, studenții sunt invitați să participe la evenimentul de prezentare a organizației numit Big Picture, ce va avea loc pe data de 22 februarie, ora 18, în sala I30 a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive