Nr. Crt. | Fișa de disciplină | Acțiune |
---|---|---|
1 | Amenajarea turistică a teritoriului | Vizualizează |
2 | Analiza economico-finaciară | Vizualizează |
3 | Antreprenoriat | Vizualizează |
4 | Comunicare și negociere comercială | Vizualizează |
5 | Limba străină B V | Vizualizează |
6 | Managementul unităților de producție – prestări servicii în alimentația publică | Vizualizează |
7 | Managementul resurselor umane | Vizualizează |
8 | Mărfuri alimentare și securitatea consumatorului | Vizualizează |
9 | Metodologia eloborării lucrării de licență | Vizualizează |
10 | Oenologie, principii, tehnici, specificul, prezentării băuturilor | Vizualizează |
11 | Procesare și calitatea produselor agricole | Vizualizează |
12 | Producția și comercializarea preparatelor culinare | Vizualizează |
13 | Proiecte economice | Vizualizează |
14 | Strategii investiționale în afaceri | Vizualizează |
15 | Tehnici culinare și produse de patiserie | Vizualizează |
16 | Tehnologie hotelieră și de restaurant | Vizualizează |
17 | Teoria și tehnica servirii în alimentația publică | Vizualizează |