| Nr. Crt. | Fișa de disciplină | Acțiune |
|---|---|---|
| 1 | Amenajarea turistică a teritoriului | Vizualizează |
| 2 | Analiza economico-finaciară | Vizualizează |
| 3 | Antreprenoriat | Vizualizează |
| 4 | Comunicare și negociere comercială | Vizualizează |
| 5 | Limba străină B V | Vizualizează |
| 6 | Managementul unităților de producție – prestări servicii în alimentația publică | Vizualizează |
| 7 | Managementul resurselor umane | Vizualizează |
| 8 | Mărfuri alimentare și securitatea consumatorului | Vizualizează |
| 9 | Metodologia eloborării lucrării de licență | Vizualizează |
| 10 | Oenologie, principii, tehnici, specificul, prezentării băuturilor | Vizualizează |
| 11 | Procesare și calitatea produselor agricole | Vizualizează |
| 12 | Producția și comercializarea preparatelor culinare | Vizualizează |
| 13 | Proiecte economice | Vizualizează |
| 14 | Strategii investiționale în afaceri | Vizualizează |
| 15 | Tehnici culinare și produse de patiserie | Vizualizează |
| 16 | Tehnologie hotelieră și de restaurant | Vizualizează |
| 17 | Teoria și tehnica servirii în alimentația publică | Vizualizează |

