Competiția Future Makers cu premii de 20.000 de euro vine la Galați

Ultima actualizare: 14.05.2019 - 10:12

Joi,  16 mai, în intervalul 17:00 – 20:00, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (sala I17), va avea loc Atelierul de antreprenoriat Future Makers. Evenimentul este organizat împreună cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Societatea Antreprenorială Studențească  și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Pentru a se înscrie, tinerii pot intra pe pagina evenimentului. Participarea este gratuită.

În cadrul atelierului de antreprenoriat din 16 mai, tinerii din Galați vor lucra pe dezvoltarea modelului de business, dar vor crea și un spaţiu de conversaţie despre cum vor evolua diferite industrii şi ce tipuri de soluţii trebuie construite astăzi, care să fie sustenabile în viitor. De asemenea, vor afla mai multe despre cum pot aplica în competiţie şi ce tipuri de idei căutăm la Future Makers.

Alături de echipa Future Makers, vine la Galați și Alina Burlacu, curator al Global Shapers Bucharest Hub si Community Manager & Summit Coordinator în cadrul Fundației Romanian Business Leaders.

Sunt aşteptaţi la atelier tinerii care:

  • vor să afle cum pot câştiga unul dintre cele 7 premii, în valoare totală de 20.000 de euro;
  • sunt în căutare de idei de business care să funcţioneze atât astăzi, cât şi în viitor;
  • vor să cunoască alţi tineri pasionaţi de antreprenoriat şi trenduri de viitor;
  • vor să afle mai multe despre instrumentele utile în dezvoltarea unui model de business.

“În România, un sfert dintre tineri vor să pornească o afacere, însă doar 1% o fac. Noi credem că pregătirea antreprenorială, bani cu care să își testeze ideile, o comunitate de mentori care să îi sprijine și conexiuni internaționale cu tineri antreprenori de vârsta lor din alte țări îi vor ajuta pe mulți dintre ei să aibă curaj să le pornească și să rămână în țară să le construiască. Competițiile pe care le organizăm în România, cu programele lor educaționale, pregătesc 2000 de tineri pe an, în parteneriat cu șase universități și 20 de organizații de tineri”, Oana Țoiu, fondator Social Innovation Solutions.

Future Makers invită tinerii pasionaţi de antreprenoriat şi de viitor să îşi pună ideile în aplicare în cadrul atelierelor de antreprenoriat şi în cadrul competiţiei de idei de business, cu premii de 20.000 de euro. Înscrierile se fac prin intermediul site-ului www.futuremakers.ro până pe 2 iunie.

În luna iunie, 50 de idei finaliste vor fi selectate dintre toate aplicaţiile primite în competiţie. Timp de 3 luni, acestea vor intra în programul de incubareunde vor primi sprijin pentru a trece la următoarea etapă de dezvoltare a ideii sau planului de afaceri. Conectăm echipele din incubator cu alte startup-uri din reţeaua internaţională Global Shapers şi oferim acces la mentori şi antreprenori de succes. La finalul competiţiei, echipele vor avea pitch-uri în faţa juriului. Premiile sunt în valoare de 20.000 de euro şi urmăresc să transforme ideile bune de azi în organizaţiile sustenabile de mâine.

Programul este finanţat de Fundaţia Coca-Cola şi organizat de Social Innovation Solutions, organizație de sprijin pentru inovare şi antreprenoriat social și de Global Shapers Bucharest Hub, o iniţiativă a World Economic Forum, parte dintr-o reţea internaţională de 400 de oraşe.

Mai multe detalii despre atelierele de antreprenoriat şi competiţie pe www.futuremakers.ro

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive