Deschidere an universitar 2020-2021, cuvantul Decanului

Ultima actualizare: 06.05.2022 - 16:08

STIMAȚI MEMBRI AI COMUNITĂȚII ACADEMICE,
DRAGI STUDENȚI,

În cele aproape șapte luni de când a fost declarată, pandemia de COVID-19 a afectat, deopotrivă, țări dezvoltate și țări sărace. Țara noastră a fost nevoită să adoptate măsuri de prevenție, menite să confere siguranță și evitarea blocajelor în toate domeniile de activitate.

Învățământul universitar gălățean, cotat la nivel național cu rangul de „încredere ridicată”, s-a adaptat imediat la normele de siguranță, trecând pe formele de învățare tip online.

Felicit și cu această ocazie pe toți profesorii noștri, care au reușit să asigure cele patru dimensiuni ale unei bune comunicări cu studenții: curriculară (proiectarea, realizarea și evaluarea activităților de învățare online sau mixte); tehnologică (utilizarea echipamentelor și aplicațiilor); cercetarea științifică (sesiuni și conferințe naționale/internaționale, școala doctorală, elaborarea de lucrări științifice etc); învățarea socială și emoțională.

Deși pandemia COVID-19 a ridicat atâtea probleme, schimbarea unui model de management și de leadership cu unul ce a impus modernizarea comunicării studenților cu întreaga comunitate academică, inclusiv cu specialiștii în sisteme informatice, secretari redactori etc. va contribui, în continuare, la reformarea comprehensivă a întregii activități din facultatea noastră. Dinamismul acesteia își trage seva din munca de echipă existentă la toate nivelele: didactic, cercetare, administrativ și al culturii organizaționale.

Principala noastră grijă este aceea de a forma buni profesioniști în domeniul economic, în temeiul devizei facultății noastre: „Tradiție în performanță”, fiind cunoscut faptul că am agreat asumarea renumelui primei școli comerciale din țară, înființată la Galați chiar în zona facultății noastre.

Pășind, pe un astfel de fundament, în spațiul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul celei mai importante universități din sud-estul României- Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați- vă urez, cu prilejul noului an universitar,  un călduros

BINE AȚI VENIT !

8 profesori, 25 conferențiari, 10 lectori 6 asistenți, doctoranzi, specialiști IT și personal administrativ prezintă, în facultatea noastră o comunitate care va colabora pe tot parcursul activității academice în slujba desăvârșirii parcursului de instruire al studenților. Website-urile facultății noastre au răspuns și vor răspunde în permanență solicitărilor dumneavoastră. Împreună, ne vom strădui să perpetuăm o viziune comună, așa cum,  de altfel, s-a întâmplat în toți anii precedenți.

Nutresc ferma convingere că numai într-un mediu colaborativ vom putea continua buna tradiție a învățământului economic gălățean, asigurându-i astfel o remarcabilă identitate definitorie pe plan național și internațional.

Cu deferența pe care în permanență v-o port, vă urez succes în noul an universitar!

DECAN,
Prof.univ.dr. Adrian MICU

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive