Despre viitorul Europei cu Ambasadorul Germaniei, Excelența Sa, Cord Meier-Klodt

Ultima actualizare: 13.05.2019 - 17:13

Astăzi, în Aula „Virgil Madgearu” a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Excelența Sa, domnul Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România s-a întâlnit cu studenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Este a doua vizită a distinsului oaspete în instituția academică gălățeană, după cea din aprilie 2018, când s-au pus bazele unei colaborări care, iată, începe să se materializeze.

Excelența Sa a dialogat astăzi cu studenții universității gălățene în cadrul unei conferințe pe o temă de maximă actualitate: viitorului Europei și importanța alegerilor Europarlamentare. Peste 100 de studenți de la diferite facultăți și specializări au participat la eveniment, îndeosebi cei de la Relații internaționale și studii europene, specializare nouă în cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie, cu cadre didactice deosebite.

„Vorbim deseori ca și cum Europa ar fi acolo, nu aici. Trebuie să înțelegem că Europa suntem noi. Trebuie să înțelegem că doar uniți avem o șansă!”, le-a spus Excelența Sa studenților gălățeni.

La finalul conferinței, Excelența Sa, domnul Cord Meier-Klodt a răspuns întrebărilor din sală.

Vizitele delegațiilor străine la universitatea gălățeană certifică valoarea UDJG ca formator de opinii în context național și european.

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive