Înscriere în grupul țintă – proiect ROSE

Ultima actualizare: 03.11.2021 - 15:19

Înscriere în grup țintă – 120 Studenți din anul I de studii. Pentru a te înscrie în grupul țintă te rugăm completează formularul de înscriere

Obiectivul general al proiectului este creșterea ratei de retenție, pentru studenții din primul an de studii universitare, ciclul I, nivel licență.

Activitatea I. Consiliere profesională și orientare în carieră.

Scopul acestei activități este acela de a crea un traseu profesional pentru fiecare student, care să fie în perfectă corelație cu abilitățile, capabilitățile și cunoștințele deținute de fiecare.

Activitatea II. Activităţi de coaching și Dezvoltare personală.

Aceste activități de coaching și dezvoltare personală, sunt realizate cu scopul de a-i ajuta pe studenți să se cunoască mai bine dar și să le dezvolte competențele personale pe care le au, să depășească câteva dificultăți personale pe care toți le-ar putea întâmpina: să se înțeleagă mai bine cu părintii, să își facă prietenii pe care si-i doresc, să lucreze eficient şi plăcut cu colegii, să aibă mai multă încredere în ei, să fie mai motivați și mai planificați, să se adapteze ușor la mediul academic, să regăsesc în ei resursele necesare pentru a învăța să facă toate aceste lucruri.

Activitatea III. Programe remediale

-Curs de limbă străină ( engleză ) cu specific al terminologiei economice, menit să-i familiarizeze pe aceștia cu toți termenii de specialitate care vor fi utilizați în predare în cursurile Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor

– Curs matematică aplicată în economie care să contribuie la crearea unui nivel de bază și chiar să uniformizeze cunoștințele pe care fiecare student ar trebui să le aibă.

Activitatea IV. Curs de introducere în WEB DESIGN

În cadrul acestei activități se va efectua un curs de introducere in WEB design menit să dezvolte capabilitățile creativ aplicative ale studenților. Această activitate va putea fi implementată cu ajutorul unui specialist cu experiență în marketing, comunicare, advertising și WEB design, capabil să le ofere studenților informațiile și să reușească să le dezvolte skillurile necesare după finalizarea acestei activități.

*Persoanele care se înscriu în cadrul acestui proiect vor participa la toate activitățile din cadrul proiectului.

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive