Invitație la Școala de excelență în turism și antreprenoriat-Ediția a VII-a ON-LINE

Ultima actualizare: 04.11.2021 - 14:18
Școala de excelență în turism și antreprenoriat

În perioada 24-26 noiembrie 2021FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE și SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ,  din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI, derulează proiectul ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT-Ediția a VII-aîn colaborare cu experți în domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor.

ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT este un proiect educațional unic dedicat studenților de la specializarea ECONOMIA COMERȚULUI, TURISMULUI ȘI SERVICIILOR.

Grupul tință este format din 50 de studenți din centrele universitare membre ale Consorțiului „ACADEMICA +” și ale Asociației Facultăţilor de Economie din România (AFER): Ploiești, Târgoviște, Galați, Alba – Iulia, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, București, Brașov, Arad, Târgu-Jiu și alte universități  care au în cadrul programelor de studii universitare de licență, specializările Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor și Management împreună cu 20 de elevi din clasele terminale ale liceelor din județul Prahova.

Printre obiectivele specifice ale proiectului regăsim:

  • studenții selectați beneficiază de un program de coaching, workshop-uri cu specialiști ai Agenției pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Ploiești sau al partenerilor din proiect;
  • participanții vor dezbate atât cele mai noi strategii în domeniul turismului, cât și programe destinate tinerilor intreprinzători;
  • participanții beneficiază, totodată, de suportul cadrelor didactice care vor coordona proiectul din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești pe parcursul lucrărilor Școlii de Excelență.

Evenimentul se desfășoară exclusiv ON-LINE.

Alăturăm acestei invitații FIȘA DE ÎNSCRIERE https://forms.gle/5nfmAZ2Baf7QzQJA6  cu rugămintea de a le transmite cadrelor didactice de specialitate și a disemina informația în rândul studenților din cadrul facultății dumneavoastră. Fișa de înscriere poate să fie completată până luni, 15 noiembrie 2021, ora 20:00 .

Folosim această ocazie pentru a vă transmite încă o dată cele mai bune gânduri ale noastre!

Cu deosebit respect,

Comitetul de Organizare 

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive