Join AIESEC – be ready to hustle

Ultima actualizare: 06.10.2018 - 14:01

În perioada 1-7 Octombrie, AIESEC Galați se află în perioada de recrutare.

Organizația este în căutare de membri noi, dornici de afirmare și într-o continuă dorința de dezvoltare, atât pe plan personal cât și profesional. Scopul recrutării este acela de a forma generațiile care vor duce organizația mai departe prin proiectele și evenimentele marca AIESEC.

După perioada de înscrieri, pe data de 8 Octombrie, ora 18:00, va avea loc un eveniment numit “Big Picture”, unde vor fi prezenți membrii organizației, o parte din parteneri și câțiva foști membri AIESEC.

Scopul acestui eveniment este acela de a le prezenta viitorilor membri cum este viața de student, cum pot îmbina facultatea și AIESEC-ul pe toată durata studenției și ce le oferă timpul investit în cadrul organizației pe viitor.

După eveniment, va începe perioada de selecție, care va consta în activități și interviuri pentru a selecta cei mai potrivitit candidați.

Odată cu trecerea perioadei de selecție și primirea răspunsurilor, cei selectați vor trece printr-o perioadă de inducție, unde vor avea acces în detaliu la toate informațiile ce țin de departamentele din cadrul AIEȘEC Galați, vor putea cunoaște mult mai bine membrii și o să fie pregătiți pentru a începe să lucreze la proiectele și evenimentele stabilite.

Cei care doresc să se înscrie în organziație, o pot face la sediul AIEȘEC Galați din curtea Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor sau o pot face online accesând link-ul urmator: join.aiesec.org.ro

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive