Oferta burse Turcia

Ultima actualizare: 21.01.2019 - 11:19

Pe lângă oportunitățile de educație oferite la un nivel internațional, precum și o multitudine de cunoștințe și experiențe, Turcia oferă burse studenților internaționali din întreagă lume pentru a studia la cele mai prestigioase universități. Bursele de studiu din Turcia fac parte dintr-un program de burse competitive, finanțat de guvern și acordat studenților pentru a urmă un program de zi sau de scurtă durata la universitățile de top ale țării. Aceste burse urmăresc să formeze o rețea de viitori lideri care să se angajeze să consolideze cooperarea între țări și înțelegerea reciprocă între societăți.

Perioada de aplicare: 15 ianuarie – 20 februarie 2019
Cererile pentru bursele din Turcia, anul 2019, vor fi primite într-o singură perioada, iar perioada pentru cereri va fi deschisă în perioada 15 ianuarie – 20 februarie 2019 pentru studenții internaționali din toate țările.

Ce este unic la bursele din Turcia?
Ceea ce face că bursele din Turcia să fie atât de unice este faptul că nu include doar sprijin financiar dar oferă și plasament universitar premianților la toate nivelurile învățământului superior.

Programe și niveluri de studiu
Programele deschise pentru aplicare sunt: programe de licență și postuniversitare Aplicațiile vor fi deschise solicitanților care doresc să studieze la nivel de licență, masterat și doctorat. Alte programe cum ar fi Bursele de cercetare, Bursele de succes și KATİP, au perioade de aplicare diferite și sunt anunțate periodic pe site-ul nostru web și pe rețelele de socializare.

Programul Fuat Sezgin  de burse pentru istoria științei
În memoria prof. Fuat SEZGIN dar și a muncii sale în domeniul istoriei științei, anul 2019 a fost declarat „Anul Fuat Sezgin” unde numeroase programe și activități vor avea loc în acest domeniu pe tot parcursul anului. În ceea ce privește bursele, programul de burse pentru cercetările istorice științifice Fuat Sezgin va fi deschis pentru cei care doresc să studieze în acest domeniu, cu un accent special pe istoria științelor islamice.

Anunț despre documente pentru aplicările din 2019
Că parte a procesului de aplicare și evaluare în anul 2019, pentru a facilita și accelera etapele ulterioare ale admiterii dvs., cu condiția să nu fie o cerință, toți candidații care intenționează să aplice în acest an sunt sfătuiți să depună cererea cu un document valabil precum actul de identitate sau cel puțîn să dețină și să prezinte un pașaport valabil în timpul interviurilor pentru bursă.

Detalii accesând următorul link

 

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive