Olimpiada Nationale a Economistilor in Formare

Ultima actualizare: 11.03.2019 - 15:07
Olimpiada Nationale a Economistilor in Formare

In acest an Olimpiada Nationale a Economistilor in Formare (ONEF), ce se va desfasura, conform deciziei Consiliului Academic, in perioada 9 -11 mai 2019. Facultatile care vor gazdui acest eveniment sunt:

  • Facultatea de Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea din Bucuresti – pentru nivelul de studii Licenta
  • Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea„Aurel Vlaicu” din Arad – pentru nivelul de studii Master

Potrivit Regulamentului, Olimpiada se organizeaza si se desfasoara in doua faze: locala si nationala.

Faza locala consta in selectia lucrarilor la nivelul fiecarei facultati membre AFER, cu aplicarea criteriilor de evaluare stabilite prin regulament.

Selectia lucrarilor la nivel local va avea loc in perioada 18 martie – 12 aprilie 2019.

Studentii care doresc sa se inscrie cu lucrari in acest concurs sunt rugati sa ia legatura cu un profesor coordinator.

In functie de diversitatea tematicii si a numarului de lucrari inscrise, in cadrul celor doua sectiuni ale Olimpiadei se vor putea organiza subsectiuni distincte, cu respectarea nivelului de pregatire a studentilor: licenta, respectiv masterat, si a unui numar minim de lucrari/subsectiune (cel putin 15).

Facultatile pot inscrie la faza nationala a competitiei, intr-o sectiune de comunicari, 3 lucrari pentru fiecare nivel al studiilor universitare (licenta, respectiv master), care au fost selectionate in faza locala, in baza criteriilor de evaluare prevazute de Regulament. O lucrare poate avea mai multi studenti autori. La faza nationala a competitiei vor participa studentii autori ai lucrarilor.

Faza nationala a competitiei se desfasoara sub forma concursului de lucrari știintifice  sustinute public in fata juriului, dupa ce continutul acestora  a fost evaluat in prealabil, conform criteriilor stabilite de Regulament.

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive