Programul de burse REF – deschidere competitie

Ultima actualizare: 15.04.2019 - 7:31
Burse Roma Education Fund

Programul de Burse Roma Education Fund anunță deschiderea ciclului anual de burse, pentru Anul Universitar 2019 – 2020.

Important: Programul de Burse REF se adresează exclusiv persoanelor de etnire roma!

Va rugăm să rețineți că pentru anul universitar 2019 – 2020, competiția Programului de burse Roma Education Fund pentru educația terțiară, s-a deschis în dată de 8 aprilie 2019.

Termen limita: 17 mai 2019

Filosofia programului

Scopul principal al Programului de burse Roma Education Fund (REF SP) este de a contribui la dezvoltarea unei mase critice de romi, absolvenți de învățământ superior, încrezători și mândri de identitatea lor roma, specialiști în domeniul academic si social, dotați cu abilități și competențe care le permită să devină profesionsiti în domeniile studiate, precum și să rămână conectați la comunitatea roma și să acorde sprijin în continuare în dezvoltarea și includerea acesteia în societate, în general.

Pentru a atinge acest obiectiv, Programul de burse Roma Education Funf ofersa sprijin studenților romi pentru a facilita accesul la învățământul superior în țările de reședința sau în străînătate, le sprijină eforturile academice în timpul studiilor pentru a putea absolvi cu succes. Bursele sunt oferite pentru un an universitar, iar studenții își pot reinoi aplicația și pot intră în competiția de burse, lansată în fiecare an.

Programul de burse Roma Education Fund oferă burse acordate în baza meritului academic pentru studenții romi care urmează studii de licență, masterat sau doctorat în cadrul universităților acreditate de stat din Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedopnia, muntenegru, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Turcia și Ucraina.

Pentru mai multe detalii privind Programul de burse REF va rugăm să citiți Ghidul de Aplicare disponibil aici

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive