YouthSpeak Forum Galati

Ultima actualizare: 08.04.2019 - 16:23
YouthSpeak Forum Galati

Pe data de 20 aprilie, în Aula Magna a Facultății de Litere, va avea loc a șasea ediție YouthSpeak Forum cu tema “We are global”,  eveniment organizat de AIESEC Galați.

YouthSpeak Forum își propune să creeze un context profesional pentru studenți, în care aceștia să aibă șansa de a interacționa cu lideri ale companiilor din Galați.

Evenimentul este bazat pe un concept internațional și este structurat astfel:

Inspire – În prima parte a evenimentului, reprezentanții companiilor vor vorbi despre organizațiile din care fac parte, despre parcursul carierei lor profesionale, astfel încât să inspire și să ofere o direcțe tinerilor studenți. De asemenea, va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri, în care participanții pot adresa întrebări către reprezentanții companiilor.

Engage – În această etapă, studenții au șansa de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor participând la workshop-uri susținute de către aceștia pe tematici ale domeniilor în care activează.

Act – În ultima etapă a evenimentului, vom dezbate împreună cum putem îndeplini Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU relevante pentru comunitatea gălățeană. Punând împreună inspiraţia şi ambiţia tinerilor cu posibilităţile de dezvoltare oferite de companiile partenere, putem produce un impact major în societatea noastră.

Cei ce doresc să participe la eveniment se pot înscrie online, accesând link-ul: bit.ly/YSFGalati2019

Este necesară completarea formularului de înscriere și încărcarea CV-ului actualizat.

Vă așteptăm cu mare drag alături de partenerii noștri din această ediție – DAMEN, SELIR; COMPUTARIS, ARCELORMITTAL, APAN, AVON, BRD!

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive