Academia de Asigurări -AdA-Ediția a III-a

Ultima actualizare: 14.02.2024 - 13:18

Academia de Asigurări, Ajunsă la cea de-a III-a ediție,  este un program de specializare profesională dedicat studenților, realizat de UNSAR – Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare în parteneriat cu ISF – Institutul de Studii Financiare și constă într-o serie de module de instruire susținute de specialiști din domeniul asigurărilor.

Pe această cale, dorim să vă anunțăm că am început înscrierile, iar termenul limită este data de 6 martie.

Proiectul este deschis oricărui student al universității care dorește să își dezvolte cunoștințele despre domeniul asigurărilor, prin interacțiunea cu specialiști din domeniu.

Mecanismul de înscriere:

1. cei interesați formează o echipă din 3 membri, își aleg un lider și o denumire a echipei

2. se pregătesc CV-urile (format Europass) și o scrisoare de intenție care trebuie să aibă maximum o pagină de word, cu font Times New Roman de dimensiune 12, spațierea rândurilor cu 1.15 și se transmit pe adresa de e-mail: evenimente@isf.ro până la data de 6 martie, ora 23.59.

3. toți cei înscriși participă la  sesiuni de training (90 min fiecare), oferite online pe teme precum: subscriere, management de risc, daune etc. Perioada desfășurării modulelor este 11 martie – 11 aprilie.

Ulterior parcurgerii modulelor Academiei de Asigurări, 10 echipe vor fi selectate pentru a realiza un studiu de caz pe o temă dată. În data de 29 aprilie vor fi alese 3 echipe câștigătoare.

Vor fi acordate 9 premii, câte un premiu pentru fiecare membru al echipei câștigătoare. Premiile sunt oferite în funcție de locul ocupat de echipă, după cum urmează:

·   Locul I: un laptop pentru fiecare membru al echipei;

·   Locul II: o tabletă pentru fiecare membru al echipei;

·   Locul III: o pereche de căști fără fir pentru fiecare membru al echipei. 

Regulament

Află mai multe din regulamentul campaniei, disponibil AICI.

Sperăm ca acest proiect să atragă tot mai mulți studenți. Participarea este utilă pentru dobândirea informațiilor suplimentare pentru lucrările de finalizare a studiilor sau pentru cei care doresc să participe la un stagiu de practică sau chiar să se angajeze într-o companie de asigurări.

Persoane de contact FEAA

Conf.dr. Ioan Viorica              Viorica.Ioan@ugal.ro

Conf.dr. Lăzărescu Ioana      ioanalupasc22@yahoo.com

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive