Bursa de merit CCU

Ultima actualizare: 15.04.2022 - 16:54

Fundația CCU continuă proiectul Bursa Competenți, Corecți și Utili, dedicat tinerilor care cred în educație și doresc să devină un motor al dezvoltării României.

Considerăm că pregătirea bazată pe cunoaștere este temelia unei societăți armonioase și prospere, de aceea contribuim la educația din țara noastră.

În activitatea Fundației CCU promovăm valorile Competență, Corectitudine și Utilitate, atât prin evenimente de dezvoltare personală și profesională, pe care le oferim gratuit, cât și prin acordarea unor burse de merit, deoarece studenții de azi sunt liderii de mâine.

În acest context Fondatorul, Cristian Varban, dorește să susțină studenții de la Facultățile de Management, Marketing și Antreprenoriat din România, prin oferirea unei burse lunare, timp de 6 luni.

Așadar, dacă ești student/studentă la Management,Marketing sau Antreprenoriat, cu rezultate bune la examene și fără restanțe, poți fi unul dintre acei studenți pe care Fundația CCU îi apreciază și îi motivează prin acordarea unei burse de merit.

Bursa constă în acordarea sumei de 1.000 LEI/lună, timp de 6 luni, cu condiția ca media din semestrul anterior să fie peste 8,50.

Consideri că această bursă de merit te poate ajuta? 

  • Te rugăm să parcurgi cu atenţie toate condițiile de aplicare la BURSA CCU precizate în Regulamentul de acordare a Bursei CCU, precum şi Contractul de acordare Bursă CCU;
     
  • Introdu în Formularul de înscriere de mai jos datele solicitate, iar apoi intră în “competiție” prin completarea Fișei de aplicant Bursă CCU şi Consimţământ minor (dacă este cazul). Transmiterea  fișei de aplicant conținând toate informațiile solicitate ori a întrebărilori/clarificărilor de care aveţi nevoie cu privire la conditiile de eligibilitate, se va face pe adresa office@fundatiaccu.ro până la data 25.04.2022, ora 17:00;
  • Ulterior, dacă îndeplinţi toate condiţiile de aplicare, vă vom confirma participarea, dvs. urmând a depune dosarul, personal la sediul Fundaţiei CCU sau prin poștă cu confirmare de primire, până la data de 30 aprilie 2021, ora 17:00;
     
  • Câștigătorii vor fi anunţaţi pe data de 06 Mai 2022;
     

Așteptăm cu entuziasm aplicația ta!

​În cazul în care consideri că nu te califici, dar cunoști pe cineva care ar putea primi această bursă, te rugăm să distribui anunțul, poate ajuta enorm.

​!!! Toate documentele necesare le poți descarca accesând link-urile de mai jos.

​Fișa de aplicant, Consimțământ minor, Declarație pe proprie răspundere – vor fi completate și trimise scanat pe mail de către toți aplicantii ( office@fundatiaccu.ro), ulterior Contractul de acordare Bursă și Angajament acordare Bursă CCU – în etapă finală, pentru cei care vor fi selectați.

Ultimele articole

Instagram

Categorii

Categorii

Arhiva

Arhive