Condiţii pentru candidaţii aparţinând unor anumite categorii defavorizate

Ultima actualizare: 21.05.2024 - 10:30

Condiţiile speciale de înscriere și de admitere pentru candidaţii proveniți din liceele situate în mediul rural

1. Candidații absolvenți ai liceelor situate în mediul rural pot participa la concursul de admitere pe aceleași liste cu restul candidaților, pe locurile bugetate alocate special pentru ei, precum și pe locurile bugetate și cu taxă

2. Înscrierea se va face conform Metodologiei de admitere din 2024, pe facultăți, în aceleași spații destinate înscrierilor pentru restul candidaților sau online, pe pagina web www.admitere.ugal.ro.

3. La înscriere, aceștia vor prezenta actele prevăzute la cap. 3, art. 3.4 sau 3.5 din Metodologia de admitere din 2024.

4. Candidații vor fi admiși în ordinea mediilor și în limita locurilor repartizate, cu condiția ca media de concurs să fie mai mare decât 5 (cinci).

5. Dacă în sesiunea din iulie, numărul candidaților admiși este mai mic decât numărul locurilor bugetate repartizate, locurile rămase libere se vor scoate la concurs în sesiunea din luna septembrie, numai dacă această sesiune se va organiza pentru facultatea la care au rămas locuri neocupate.

Preinscrie-te acum!

Completează formularul de mai jos și vei primi pe email toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți decide viitorul. Suntem aici pentru tine. #StudentlaFEAA